Виж съдържанието
Имаш ли нужда от помощ? Нашите съветници могат да ви помогнат БЕЗПЛАТНО с информация! Свържете се с нас на: 088 560 7100
Имаш ли нужда от помощ? Нашите съветници могат да ви помогнат БЕЗПЛАТНО с информация! Свържете се с нас на: 088 560 7100
🎄 Не забравяйте да изберете подходящата коледна елха за цялото семейство и украсете дома си с нашата богата гама от орнаменти, фигурки и гирлянди, необходими за осветление! 🌟

Приказна Коледа: Осветете дома си с празнична украса и орнаменти!

Коледа не е само за подаръци и храна, това е християнски празник, когато членовете на семейството се събират и прекарват качествено време заедно. Но можете ли да си представите този специален момент без коледната елха или украсите, които създават това настроение? Не мисля, че можеш!

Има обаче няколко неща, които ви подготвят в духа на Коледа, като появата на студено време, аромата на сладкиши, но особено присъствието на семейството. Но изглежда нищо не събужда вълшебните усещания на празничния сезон, както правят коледната украса.

Ако сте някой, който има щастливи детски спомени от празниците, тогава вероятно искате да пресъздадете това усещане възможно най-скоро и да започнете да украсявате къщата с всякакви светлини и коледни предмети, още от началото на зимния сезон.

Друга причина да украсите по-рано е, че съседите ви може да смятат, че сте по-приятелски настроен! Изследванията показват, че хората тълкуват коледната украса на къща като индикация, че собствениците на тази къща са общителни.

Впечатлете любимите си хора с коледни орнаменти и лека украса!

Има две основни категории коледна украса: украса за дома и украса на открито.

коледна украса

Най-важната интериорна украса е, разбира се, коледната елха, която може да бъде естествена или изкуствена. Това е може би единственият елемент, който се свързва с коледния празник в света. През 16-ти век е пренесен в много различни региони на Германия и много бързо получава международно признание. По онова време беше обичайно да се украсяват с ябълки, ядки, гевреци и хартиени цветя или хартиени верижки - и тези елхи бяха по-естествени.

Изборът между естествено и изкуствено коледно дърво може да бъде трудно решение. Въпреки това, познаването на аспектите на двата вида ела ще ви помогне да стигнете до заключение. И така, ето само няколко важни критерий :

Естествени коледни елхи:

  • освобождава естествения аромат на свеж бор, който навява спомени от миналата Коледа;
  • разходите за закупуване на такъв всяка година са високи;
  • може да съдържа плесени, гъбички или насекоми;
  • Токсичните пестициди обикновено се използват за подпомагане на отглеждането на тези ели.

Изкуствени коледни елхи:

  • можете да ги използвате повторно в продължение на много години, което ще ви спести пари в дългосрочен план;
  • лесно се монтират, разглобяват и съхраняват;
  • повечето изкуствени елхи изглеждат също толкова привлекателни, колкото и естествените елхи;
  • не предизвиква алергии;
  • помагат за спасяването на горите.

Но елхата не е единственото вътрешно украшение. Дори обикновените домакински аксесоари, дрехи и храна могат да служат като декорация. Например, можете да украсите къщата си само с помощта на купи с ябълки или джинджифилови сладки. Такова настроение може да си спечелите и като закачите коледни чорапи до прозореца и, разбира се, над камината.

Чакането на Дядо Коледа става все по-светло до камина, която ще стопли стаята и ще я изпълни с магия с външния си вид!

коледна украса

Различни стилове декоративно външно осветление

По отношение на екстериорната украса най-важни са гирляндите за осветление. Надуваемите фигурки на Дядо Коледа, акрилните LED декорации и комплектите с коледна украса, събират очарованието на празниците във вашия двор или дори на балкона ви!

коледна украса

Не знаехте ли, че в празничния сезон вродената креативност на индивида идва естествено, когато е необходим някой, който да украси къщата? Представете си за секунда, че сте били транспонирани в кармичния свят на Ърл. Но когато става въпрос за коледна украса, всичките ви скрити творчески източници най-накрая са освободени. Това е духът на Коледа!

Избягвайте задръстванията в магазините!

коледна украса

След като покрихме коледните елхи и външното осветление, е време да се справим с оплакванията на всички за този сезон – тълпите. Борбата с купувачите в последната минута, които се опитват да намерят перфектния подарък за човека, който са пропуснали от първоначалния им списък, може да бъде проблем. Така че не се поставяйте в положение, в което трябва да издържите това.

Мнозина не осъзнават, че коледна украса се предлага, особено онлайн, известно време преди началото на самия сезон. Вместо това се фокусираме върху празниците, докато се случват, и се опитваме да подходим към тях възможно най-добре, когато идват. Като се погрижите предварително за всички нужди от празнична украса, вие гарантирано ще имате невероятен избор, от който да избирате.

Нашата препоръка е да се погрижите за всички декоративни покупки възможно най-скоро. Предварителното справяне с нуждите ви вече ще ви позволи да се съсредоточите върху планирането на вашата ваканция, маршрути и стратегия за спешни случаи за това как ще се справите с чичо Йон, ако той отново изяде твърде много пържоли сам. 😊

Независимо дали сте онлайн пазаруващ или шопингхолик, има опции, които могат да ви помогнат да се погрижите за себе си много преди да започнете да се борите с тълпите. Със сигурност не искате да избирате останалите декорации в магазините (обикновено тези с дефекти или по-малко завладяващи).

Пазарувайте онлайн и избягвайте задръстванията!

коледна украса

Виждайки всички различни и нови коледни украси, ви карам да се чудите дали да замените старите и да изберете уникална цветова схема и стил. Детето иска някакви орнаменти от Спондж Боб и други различни декорации, които наистина не отговарят на актуалната тема на къщата, въпреки че когато се опитате да му кажете това, изпадате в сълзи и въздишки. Жена му също иска нова коледна украса. Тя иска да пазарува в много различни магазини, за да види какви орнаменти се предлагат, дори ако знаете, че в крайна сметка ще се върнете в първия магазин, който сте започнали.

И така, това, което трябваше да бъде бързо и лесно пътуване до магазина, се превърна в стресиращо пътуване. Преди да загубите напълно ума си по коледната украса, трябва да запомните, че има лесен начин да зарадвате повечето от семейството си и евентуално всички. Всичко това, без да се налага да напускате уюта на вашия дом. И така, сега е моментът да направите списък с РЕАЛИСТИЧНИ желания, стилове и артикули, които вашите членове биха искали да имат тази година за коледни орнаменти.

След това седнете пред компютъра, отидете на Коледната колекция и започнете да пазарувате онлайн за декорации, които се надяваме да задоволят всички. С голям избор, от който да избирате, и шанса да получите много по-добра сделка, отколкото в магазините, започвате да осъзнавате, че това е мястото, където първо трябва да търсите.

коледна украса

Пожелаваме ви повече пазаруване! 🎄🎁

Предишна статия: 5 предимства на мини горещи вани през студения сезон!
Следваща статия: Най-добрите изкуствени коледни елхи, които да донесете у дома за празниците

Остави коментар

Коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се появят

* Задължителни полета

Liquid error (layout/theme line 395): Could not find asset snippets/scm-currency.liquid