Виж съдържанието
Имаш ли нужда от помощ? Нашите съветници могат да ви помогнат БЕЗПЛАТНО с информация! Свържете се с нас на: 088 560 7100
Имаш ли нужда от помощ? Нашите съветници могат да ви помогнат БЕЗПЛАТНО с информация! Свържете се с нас на: 088 560 7100
Коледа е един от най-очакваните моменти, която събира хората.

Най-добрите изкуствени коледни елхи, които да донесете у дома за празниците

Коледа е един от най-очакваните моменти, която събира хората. Това е празнично време, когато щастието, единството и любовта изобилстват. И въпреки че сме развълнувани, има редица неща, които трябва да се направят. Бихме искали да ги избегнем на всяка цена, честно казано. След като сте купили всички подаръци и сте приготвили всички лакомства, все още има различни задачи за изпълнение.

Тогава коледната елха влиза в действие.

Намирането на идеалното коледно дърво за вашия дом може да бъде трудна задача, особено по време на преследването, което често съпътства празниците.

Как да изберем изкуствено коледно дърво навреме?

Отминаха дните с бодливи пръсти, килими, покрити с борови иглички и общата поддръжка, която идва с традиционното коледно дърво. Изкуствените ели изминаха дълъг път. В днешно време те са много по-реалистични, по-лесни за сглобяване и красиво осветени с точния брой светодиоди.

Като оставим естетиката настрана, когато пазарувате изкуствена коледна елха, качеството трябва да е най-важното нещо. Поддържайте правилно вашето изкуствено дърво и то може да издържи 20 години или повече. Материалът на дървото и начинът, по който е проектиран, могат да направят всичко различно.

Ето какво да търсите, когато купувате изкуствена елха.

Материал:

Преди около десетилетие лесно можеше да се види изкуствено дърво. В днешно време би било така може да сте на 5 метра от изкуствена ела и трудно бихте направили разликата между фалшива и истинска. Тайната е полиетилен (PE) термопластичен материал, който моментално става гъвкав, когато е изложен на определени нива на топлина. При производството на изкуствени коледни елхи, полиетиленът (PE) се инжектира в калъп, който е моделиран по иглите на истинско дърво. Това води до изключително реалистичен вид. Днес можете да намерите елхи, които са направени изключително от PVC или PE и някои, които включват комбинация от двете.

Осветление:

Някои хора предпочитат да се разхождат с удобството на предварително осветена изкуствена елха. Елхите, които идват с LED осветление, са много по-популярни сега, защото повечето светодиоди спестяват до 90% от консумацията на енергия и това е плюс.

Разбира се, предварително осветените елхи често струват повече от неосветените сортове поради производството, поддръжката и времето, необходимо за създаването им. Въпреки че изглежда, че ще похарчите цяло състояние за изкуствено SMART дърво, имайте предвид, че тези от по-нискокачествени материали няма да издържат изпитанието на времето. За разлика от живите елхи, изкуствените елхи са инвестиция.

Асортименти от SMART елхи, които ще оцветят вашите празници

SMART изкуствена елха с интегрирана инсталация "TWINKLY WINDSOR PINE" е най-популярният вид предварително осветена елха, изработена е с реалистична елегантност и красота и с живи низове от многоцветни светлини, които могат да се управляват от мобилно приложение. flexible инсталация, която може лесно да се показва, където пожелаете. Неговият чар създава основна фокусна точка, която може да привлече интереса и вниманието на всеки, който влезе в стаята. SMART Коледните елхи са изработени от висококачествени материали, които могат да издържат на деформация и лющене. голямо разнообразие от размери и видове осветление, което ще се съчетае идеално с декора и пространството на вашия дом.

Друга иновативна предварително осветена изкуствена коледна елха е известна като изкуствена коледна елха, която променя размера и диаметъра си “GROW & STOW”, с автентичен вид и функции за пестене на енергия. Тя е широко призната като една от най-добрите изкуствени коледни елхи, които могат да бъдат изложени както в жилищни, така и в търговски помещения. Освен това изкуствените елхи не изискват поливане и ежедневна поддръжка, което ги прави най-добрата алтернатива на истинските дървета. Направена е с ярки LED светлини, които насърчават красотата и елегантността. Също така, реално изглеждащите моделирани горнища добавят усещане за автентичност към цялостния му вид.

Освен това, всяка от тези предварително осветени коледни елхи със светодиоди е идеално копие на добре познатите сортове дървета, включително ела, бор и смърч, които могат да насърчат грациозно настроение във вашето пространство. Тези фалшиви дървета са страхотни коледни орнаменти за стимулиране както на външния вид, така и на вътрешните пространства.

Въглероден отпечатък: Естествена коледна елха срещу изкуствена коледна елха

След като големият ден приключи, премахването на вашата коледна елха по екологичен начин може да предизвика повече загриженост за околната среда. Както мнозина от нас, които преминаха през гробището на коледните елхи през януари, могат да свидетелстват, много истински елхи в крайна сметка се хвърлят безцеремонно отстрани на пътища или тротоари.

Ако приемем, че вече сте премахнали пластмасовите декорации, те ще се разградят естествено, нали?

Въпреки факта, че те са изцяло растителен материал, истинските отсечени дървета трябва да се рециклират правилно. Дърво със средна височина 2 м, оставено да се разложи на сметище, отделя около 16 кг CO2, произвеждайки метан, газ, който има потенциал за глобално затопляне 25 пъти по-висок!

Много дървета просто се оставят отстрани на пътя, за да бъдат откарани до сметището. Вместо да изоставяте коледната си елха на тротоара, малък лагерен огън може да осигури много по-добър начин да го рециклирате.

От друга страна, изкуствените елхи не могат да бъдат рециклирани, но това не означава, че животът им трябва да приключи, когато вече не ги искате! Доброволчески организации, църкви и благотворителни организации могат да ги приемат, ако са в добро състояние! Има много какво да се каже за изкуствените коледни елхи, но със сигурност едно УМНО дърво ще издържи във вашето семейство десетилетия!

И накрая, ако искате да избегнете бъркотията и поддръжката, които идват с жива коледна елха тази година, влезте в Коледната колекция и изберете от всички асортименти от изкуствени УМНИ елхи! И не забравяйте, че магията на празниците оживява в AiCuCe с нашите невероятни лимитирани коледни продукти! Възползвайте се от отстъпки до 60% предварително и се насладете на това, което е наистина важно: семейството!

Предишна статия: Приказна Коледа: Осветете дома си с празнична украса и орнаменти!
Следваща статия: 10 причини, поради които SMART коледна елха ще ви подари празник за 10-ти клас

Остави коментар

Коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се появят

* Задължителни полета

Liquid error (layout/theme line 395): Could not find asset snippets/scm-currency.liquid