Виж съдържанието
Имаш ли нужда от помощ? Нашите съветници могат да ви помогнат БЕЗПЛАТНО с информация! Свържете се с нас на: 088 560 7100
Имаш ли нужда от помощ? Нашите съветници могат да ви помогнат БЕЗПЛАТНО с информация! Свържете се с нас на: 088 560 7100
панели, лъчиста, зима, студ, електричество, топлина, парно

Отопление с лъчисти панели

Отоплението на дома, както всеки друг отговор на човешката нужда, е претърпяло необикновена еволюция през годините. По същия начин всяка потребност, веднъж удовлетворена, е направила подобрения и вариации, така че да осигури повишен комфорт и гъвкавост, в зависимост от възможностите и желанието на всеки от тях. Напредъкът в технологиите улеснява с течение на времето появата на различни решения за отопление, които все по -рядко се обуславят от пространството или свързването на газ.

Излъчващите панели представляват все по-търсена алтернатива на производителността, която не е необходимо да се включва, която не натрупва претъпкани пространства и по този начин не изисква достъп до газова мрежа. Въпреки че първоначално те бяха преобладаващ избор за тези, които по различни причини не можеха / не искаха да ги инсталират или централно отопление в домовете, с течение на времето те станаха независим избор, поради комбинация от фактори, които ги препоръчват.

Предимствата на отоплението на къщата с лъчисти панели

  • Висока топлинна мощност

Въпреки че съществуват редица други електрически решения за отопление на домове, инфрачервените лъчисти панели имат модерно, атрактивно и много ефективно отопление, поради различния начин на разпространение на топлина. Излъчващо

панелите не загряват въздуха, а предметите в помещението, които след това равномерно отделят топлина в атмосферата. Излъчващите панели могат да отопляват много големи и високи помещения, както и външни пространства. Те се предлагат в различни размери и имат различен отоплителен капацитет, така че е много важно предварително да знаете какво пространство искате да отоплявате, за да сте сигурни, че сте закупили правилния тип панел.

  • Консумация, съответно ниски разходи 

 

Излъчващите панели имат способността да преобразуват около 90% от електричеството в топлина, така че загубите са минимални. Освен това потреблението е с 20-50% по-малко от всяка друга отоплителна система, поради което разходите за комунални услуги ще бъдат по-ниски. Техният начин на работа се основава на точното нагряване на обектите, но също така и на факта, че хората лесно абсорбират здравословна радиация, така че да не се чувстват нагрявани по -бързо, дори ако са заобиколени от по -ниска температура от тази, която усещаме.

  • Да не се включва

Голямо предимство на лъчистите панели е, че те могат да бъдат инсталирани по всяко време, без да е необходимо да се вграждат в структурата на къщата, счупени стени и неудобства. Панелите лесно се фиксират към стените, тавана и дори пода. Ако е необходимо, те могат да бъдат преместени в други помещения. Сглобяването е много просто и включва фиксиране на инфрачервения излъчващ панел върху желаната повърхност с 4 винта и свързване на електрическата верига. Въпреки че е прост процес, все пак се препоръчва да се извършва от електротехник.

  • Приятен външен вид 

Несъмнено излъчващият панел е по -привлекателен от радиатор или въздушен нагревател и заема по -малко място. Освен това панелите, поставени на стената, могат да бъдат декорирани и трансформирани в стилен аксесоар в стаята. Като алтернатива можете да изберете от началото панел с модели, които трябва да бъдат интегрирани в дизайна на помещението, в което ще се монтира. Има всички шансове гостите първо да оценят произведението на изкуството, което имате на стената, и едва след това полезността и топлината.

  • Създайте здравословна среда

Излъчващите панели нямат пренебрежимо терапевтичен ефект, поради инфрачервените лъчи, които разпространяват. Те не се виждат, не отделят миризма и се абсорбират лесно от човешкото тяло и се използват за стимулиране на физиологичната активност на клетъчно ниво. Те нямат вредни странични ефекти за хората, а напротив, са естествен източник на здраве, с много дълъг живот, което също повишава качеството на живот на потребителите. Освен това, благодарение на технологията на работа, панелите не отделят влага, което е предимство не само естетически, но и за здравето и околната среда.

  • Намалени, несъществуващи рискове

Инфрачервените лъчисти панели изобщо не консумират кислород, не отделят газове или течения, не изсушават въздуха в помещението и няма риск от пожар, токов удар, експлозия, задушаване или други инциденти. Добивът им е почти 100% и на практика е инвестиция за 25 години. Не изисква периодичен ремонт, сервиз, консумативи или разрешение и може да се използва до 100 000 часа. Революционен метод на отопление с минимални рискове и максимални ползи.

  • Те имат много функции

Колкото повече функции има, толкова повече ще се радвате на по -висока производителност на избрания излъчващ панел. Изберете панел, на който можете да регулирате нивата на мощност, за да предложите таймер за контрол на работните моменти, да имате защитни функции за защита срещу прегряване или замръзване, както и наличието на индикатор, който показва момента, когато устройството е в експлоатация, което иначе е трудно да се отгатне, защото е напълно безшумно. Разбира се, наличието или отсъствието на тези функции не влияе върху качеството на използване на тази отоплителна система, но ви улеснява да живеете с нея.

  • Подходящ както за вътрешна, така и за външна употреба

Някои инфрачервени лъчисти панели са добро решение не само за интериора, но и за екстериора или за индустриални помещения, като зони за пушачи, тераси, складове, работилници, магазини, зали, с посочване на документация и избор на правилния вид панел за
всяко пространство поотделно. Препоръчваме един от най -обичаните ни продукти, който върши отлична работа както на закрито, така и на открито.

Има много причини, поради които инфрачервените лъчисти панели имат всички шансове скоро да се превърнат в предпочитан начин за отопление за повечето от нас. Разбира се, както всяко добро нещо, то може да дойде с редица недостатъци, ако не е избрано правилно или поставено на правилното място. Няма проблеми при използването на инфрачервен излъчващ панел за отопление на пространствата, има само предизвикателства, с които сме щастливи да се изправим заедно. Свържете се с нас, ако имате нужда от помощ, и ние ще се погрижим да вземете най -доброто решение за комфорта на вашия дом!

Предишна статия: 10 причини, поради които SMART коледна елха ще ви подари празник за 10-ти клас
Следваща статия: Бъдещето на селското стопанство: интелигентни решения за напояване

Остави коментар

Коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се появят

* Задължителни полета

Liquid error (layout/theme line 395): Could not find asset snippets/scm-currency.liquid